7.1.2020

Canon EOS-1D X Mark III on julkaistu!

Ammattilaisten odottama uutuuskamera on vihdoin täällä. Canon EOS-1D X Mark III yhdistää kolmen eri kameratyypin ominaisuudet yhteen tehokkaaseen pakettiin.

Odotettu uutuus!

Lokakuussa 2019 Canon ilmoitti uuden Pro-sarjan lippulaivakameransa julkaisusta. Uutuuskamera on ulkoisesti edeltäjiensä mukainen, mutta sisältä kaikki on päivitetty kuvaamisen uuteen aikakauteen. Julkaisunsa myötä Canon EOS-1D X Mark III juhlistaa epävirallisesti EOS-1 –sarjan 30-vuotista taivalta esittelemällä Canonin edistyneimpiä tekniikoita.


Se sopii erityisen hyvin ammattimaiseen luonto- ja urheilukuvaukseen, jossa kohteet liikkuvat nopeasti ja kaluston on oltava aina valmiina. Sääsuojaus ja paranneltu akunkesto ovat omiaan Suomen olosuhteisiin. Autofocuksen nopeus ja tarkkuus on omaa luokkaansa ja kuvaaminen onnistuu aiempaa paremmin myös pimeässä parannellun ISO-herkkyyden ansiosta. Canon-uutuus on kiinnostava myös liikkuvan kuvan puolelle sen monipuolisten video-ominaisuuksien ansiosta. Yksityiskohtaisemmat tekniset tiedot voit tarkistaa tuotekortilta.

 


Toimitukset alkavat helmikuun loppupuolella.

pyydä vaihtotarjous »