26.8.2020

Canon Lens Promo

Osta jokin kampanjaan kuuluva Canon-kamera ja yhteensopiva Canon -objektiivi kampanja-aikana, saat 10-1000€ hyvitystä tilillesi rekisteröityäsi tuotteet! Tarkista kameran ja objektiivin yhteensopivuus, ennen ostosta! 

Ehdot ja säännöt ovat voimassa toistaiseksi. Katso Canonin virallinen kampanjasivu ja ohjeet täältä.
 

Jos siis olet ostanut parin viimeisen kuukauden aikana uuden kampanjaan kuuluvan Canon -kameran tai -objektiivin Rajalasta, voit vielä hyödyntää tämän kampanjan! Saadaksesi rahaa tilillesi, sinun tulee siis ostaa ja rekisteröidä 90 vuorokauden sisällä kampanjaan kuuluva kamera ja objektiivi. Hyvitys maksetaan objektiivista.

 

OBJEKTIIVIHYVITYSKAMPANJAN EHDOT

Ostohyvitykseen oikeuttava ostoaika on 90 päivää. Ostoaika alkaa kameran tai objektiivin ostosta. Ensimmäinen päivä on ostotositteessa oleva alkuperäinen ostopäivä. Kaikkien tarjoustuotteiden on oltava uusia ja aitoja Canon-tuotteita. Tämä tarjous ei koske settejä eikä tuplahyvityksiä. Hyödyntääkseen tarjouksen osallistujan on ostettava tarjoustuotteet ja toimitettava kelvollinen hyvityshakemus verkossa. Hakemus on tehtävä 30 päivän kuluessa ostoajan päättymisestä. Canon pyrkii tekemään siirron 28 päivän kuluessa siitä, kun on saanut vahvistuksen hyvityshakemuksen oikeellisuudesta. Jos saat hyvitystä ja olet ALV-rekisteröity, se voi pienentää hankinnan verotusarvoa ja vaikuttaa yrityksesi verotukseen. Lue kaikki ehdot.

Kampanjaan valikoidut Canon EOS-kamerat

 
 

Kampanjaan valikoidut Canon RF-objektiivit

 
 

Kampanjaan valikoidut Canon EF-objektiivit

 
 
 
Canon kampajakamerat »
 
Canon kampajaobjektiivit »