5.9.2019

DJI Osmo Action + lisäakku veloituksetta 1.-30.9.2019

Osta DJI Osmo Action -actionkamera ja saat lisäakun veloituksetta kaupan päälle!
Akku päivittyy ostoskoriin automaattisesti Osmo Actionin yhteydessä. 

DJI Osmo Actionin kompakti ja kestävä muotoilu tekee siitä ihanteellisen kameran elämän seikkailuihin. Osmo Action on suunniteltu käsittelemään äärimmäisiä olosuhteita helposti, sillä se on pölytiivis, iskunkestävä, vedenpitävä ja toimii myös pakkaslämpötiloissa.
 
2,25 tuuman takakosketusnäytössä on vettä ja sormenjälkiä hylkivä päällyste ja 1,4 tuuman etunäyttö tekee vloggaamisesta ja selfien ottamisesta helpompaa kuin koskaan. 1/2.3-tuumainen sensori tallentaa 12 megapikselin valokuvia ja 4K-videota jopa 60 kuvaa sekunnissa 100 Mbps: n tarkkuudella upeilla yksityiskohdilla, mikä takaa laadukkaan kuvan.

 
DJI:llä on yli kymmenen vuoden kokemus kolmiakselisista mekaanisista gimbaleista ja Osmo Action on ensimmäinen DJI:n kädessä pidettävä kamera, joka sisältää RockSteadyn, DJI:n elektronisen kuvanvakautusmenetelmän (EIS). Huippusuorituskyvyn vakautusalgoritmit toimivat yhdessä EIS:n kanssa tallentaakseen jokaisen liikkeen sujuvassa, vakaassa, laadukkaassa videossa jopa tallentaessa 4K / 60 kuvaa sekunnissa.

 

Tilaa DJI Osmo Action ››