30.1.2019

Gorillapod: Grip it, Wrap it, Stand it

Uudistettu Gorillapod-mallisto jatkaa samoja tuttuja ominaisuuksia, jotka tekivät alkuperäisestä mallistosta huippusuositun valokuvaajien keskuudessa.

Mikä ihmeen Gorillapod?

 

Alan konkareille ja harrastajille Jobyn Gorillapod on varsin tuttu lisävaruste. Gorillapod-jalustan taivutettavat jalat toivat uusia ulottuvuuksia kuvaamiseen, jotka eivät olleet mahdollisia perinteistä jalustaa käyttäen. Markkinoilta löytyy useita vastaavia kilpailijoita, jotka eivät kuitenkaan vedä vertoja aidolle ja alkuperäiselle Gorillapodille.

 

 

Gorillapodin uusitusta mallistosta löytyy jalustoja monenlaiseen käyttöön. Uusittujen merkintöjen ansiosta itselle sopiva jalusta on helppo löytää. Yksinkertaiset merkinnät jalustoissa ja kuulapäissä kertovat suoraan niiden kantavuuden.

 

Kaikki Gorillapodit ovat perinteisiin jalustoihin verrattuna varsin pienikokoisia ja sen vuoksi kulkevat helposti mukana kameralaukussa. Taivutettavat jalat saa helposti kiedottua esim. pylvääseen tai kaiteeseen, joten saat käyttöösi täysin uudenlaisia kuvakulmia. Jalkojen kuminen pinnoite tuo lisäpitoa.

 

Gorillapod 325

Joby GorillaPod 325 -jalusta on täydellinen valinta pienikokoisilla kameroilla tapahtuvaan valokuvaukseen ja videokuvaukseen. Se kantaa 325g kuorman ja pitää kuvauskalustosi aina oikeassa kulmassa.

 

  

Gorillapod 3K Kit

Joby GorillaPod 3K -jalusta kantaa vaivatta 3kg kuorman. Sen taivutettavat jalat saa helposti kierrettyä esim. pylväiden tai kaiteiden ympärille, ja saat aina parhaan kuvakulman saavutettua. Jalusta on erittäin monikäyttöinen ja kompakti, joten sitä on miellyttävä pitää mukana matkoilla. Paketissa lisäksi mukana pikakiinnityslevyllä varustettu 3K BallHead -kuulapää.

 

  

Gorillapod 5K Stand

 

Joby GorillaPod 5K Stand -jalusta on täydellinen valinta valokuvaukseen ja videokuvaukseen. Se kantaa vaivatta 5kg kuorman ja pitää kuvauskalustosi aina oikeassa kulmassa.

Sen taivutettavat jalat saa helposti kierrettyä esim. pylväiden tai kaiteiden ympärille, ja saat aina parhaan kuvakulman saavutettua. Jalusta on erittäin monikäyttöinen ja kompakti, joten sitä on miellyttävä pitää mukana matkoilla.

Kamera kiinnitetään jalustaan standardi jalustakierteellä. Gorillapod -valikoima »