1.7.2018

Kameran myynti ja vaihtolaitekauppa

Harkitsetko uuden kameran hankintaa, mutta vanha kamera pitäisi saada ensin myytyä? Kameran myynti onnistuu vaivattomasti Rajala Pro Shopissa vaihtolaitekauppana.

 

 Rajalan vaihtolaitekauppa perustuu välirahaan, jonka asiakas maksaa vaihdossa annettavan vanhan laitteensa lisäksi. Maksettavan välirahan suuruus määräytyy vanhasta laitteesta saatavan vaihtohyvityksen ja uuden kaluston tarjoushinnan erotuksena.

 

 

Hyödynnä vaihtohyvitys – vaihda parempaan

Kun harkitset uuden kamerakaluston hankintaa muista, että nykyiset laitteesi ovat rahanarvoisia. Rajala Pro Shop tarjoaa hyväkuntoisista, käytetyistä digijärjestelmäkameroista, objektiiveista ja salamalaitteista vaihtohyvitystä, jolla voit kattaa osan uuden laitteesi hankintakuluista. Vaihtohyvityksen suuruus määritetään laitteen merkin, mallin ja kunnon mukaan.

 

 

Kuinka pyydän vaihtotarjouksen kuvauskalustostani?

Vaihtotarjouksen voit pyytää Rajalan myymälästä tai verkkosivuston kautta. Vaihtolaitteen kunto tarkastetaan aina myymälässä, jonka jälkeen vaihtohyvitys määritellään. Voit tuoda laitteen Helsingin, Turun tai Tampereen myymälään tai lähettää tuotteet tarkastettavaksi.

 

Vaihda parempaan — kameran myynti ja vaihtokauppa

 

Vaihtolaitekauppa käytännössä

Vaihtokauppa onnistuu esimerkiksi tulemalla käytettyjen laitteiden kanssa suoraan Helsingin, Turun tai Tampereen myymälään. Voit myös pyytää vaihtotarjouksen sähköpostiisi etukäteen. Tällöin tulee huomioida, että hyvityksen lopullinen määrä ja näin ollen myös väliraha vahvistuu vasta, kun olemme nähneet vaihdettavat laitteet.

Halutessasi vaihtokauppa voidaan hoitaa myös sähköpostin ja postiennakon välityksellä. Tällöin saat arvion välirahan suuruudesta sähköpostiisi, jonka hyväksyttyäsi voit lähettää vaihdettavat laitteet myymäläämme. Laitteet vastaanotettuamme, ne arvioidaan ja saat vahvistuksen välirahasta ja toimitamme sinulle uuden laitteiston, joka maksetaan postiennakolla.

Postitettava lähetys:
Postiennakolla hoidettavan vaihtokaupan yhteydessä, postita vaihdettavat laitteesi alla olevaan osoitteeseen:

Rajala Pro Shop Postitalo
Vaihtokamppis
Mannerheiminaukio 1
00100 Helsinki

Uusi laite toimitetaan heti, kun vaihtolaitteen kunto on tarkastettu. Väliraha perustuu normaalikuntoiseen vaihtolaitteeseen, joka sisältää tarvittavat perusvarusteet. Mikäli kunnossa on huomautettavaa tai kuvausmäärä on suuri, voi väliraha olla ilmoitettua suurempi. Rajala katsoo myös oikeudekseen perua vaihtokaupan, mikäli vaihdossa tulevat laitteet eivät ole sovitussa kunnossa.

rosalind-chang-122724-unsplash 

Älä jää kahden kameran loukkuun

Rajala Pro Shop tarjoaa lukuisia eri vaihtoehtoja kuvauskaluston päivittämiseen. Tule liikkeeseen, tai pyydä vaihtotarjous verkossa!

 

tutustu verkkokaupan tuotteisiin