29.7.2019

Kuvakortit ovat monipuolinen lisä kaikkiin juhliin

Tilaamalla kustomoidut kortit Rajalalta, saat helposti persoonallista ilmettä mm. kutsuihin ja kiitoskortteihin. Oman kuvan ympärille suunniteltu, juhlien teeman mukainen kutsukortti virittää vieraasi juhlatunnelmaan. Erilaisten korttien tilaaminen Rajalan palvelusta on helppoa ja nopeaa!

 

Suunnitteluohjelman käyttö on helppoa. Valitset vain kuvan, jota haluat kortissasi käyttää. Voit lisätä tekstiä ja leikekuvia mielesi mukaan.

 

 

 

Pieni lisä kaikkiin juhliin

Kustomoitavia kortteja voit hyödyntää todella monipuolisesti. Kutsu- ja kiitoskorttien lisäksi voit suunnitella esimerkiksi juhlapöytiin menu- ja pöytäkortit. Käyttämällä kaikissa juhlan korteissa samaa teemaa saat luotua juhlistasi upean yhtenäisen kokonaisuuden.

 

Suunnittelitpa kortteja sitten hääjuhlaa, kastetilaisuutta tai konfirmaatiopäivää varten, Rajalan suunnitteluohjelmalla saat varmasti aikaan juuri sinun juhliesi teemaan sopivia kortteja.

 

 

 

Kuvapula uhkaa korttisuunnitelmiasi?

Mitä jos omista kuva-arkistoista ei löydykään korttiisi sopivaa kuvaa? Voit huoletta hyödyntää internetistä löytyviä ilmaisia kuvapankkeja, esimerkiksi pexels.com tai unsplash.com. Näillä sivuilla on tarjolla korkealaatuisia, ammattikuvaajien ottamia valokuvia, joista voit valita juuri sinun korttiisi sopivan kuvan.

 

 

 

Juhlien jälkeen

Tärkeiden juhlien jälkeen on hyvä tapa muistaa osallistuneita vieraita kiitoskortin muodossa. Rippijuhlavieraita varmasti ilahduttaa kuvallinen kiitoskortti päivänsankarilta. Lämmin kiitos hääparilta kuvan kera on aina tervetullut.

 

Kun käytät kiitoskortissa samoja elementtejä kuin juhliesi kutsukortissa, saat helposti aikaan kauniin, yhtenäisen ilmeen.

 

 

TILAA KUVAKORTIT RAJALALTA »