2.4.2020

Lisävarusteet kännykkäkuvaajalle

Lähes jokaiselta löytyy nykyään taskustaan varsin laadukas kamera. Älypuhelimien kamerat ja niiden kuvanlaatu on kehittynyt huimasti viime vuosien aikana. Listasimme parhaita lisävarusteita kännykkäkuvaajalle, joiden avulla nostettua kuvien ja videoiden laatua entisestään.

 

Yhä enemmän halutaan kuvata puhelimen kameralla laadukasta materiaalia suoraan sosiaalisen median alustoille, kuten Instagramiin ja YouTubeen. Näiden lisävarusteiden avulla saat helposti vietyä kuvat ja videot uudelle tasolle.

 

 

Vakautta videoihin

 

Zhiyun Smooth Q2 -gimbal

zhiyun-smooth-q2_7-1
Zhiyun Smooth Q2 on pieni, kolmiakselinen moottoroitu gimbal-vakaaja älypuhelimelle. Q2 -gimbaali tuottaa vakaapaa videokuvaa pehmeämmällä ja ammattilaismaisella tyylillä. 


LUE LISÄÄ JA TILAA  ››

 

 

 

Zhiyun Smooth 4, musta gimbal-vakaaja

zhiyun-smooth-4-gimbal-black

Mobiilikuvaamiseen tarkoitetulla Zhiyun Smooth 4 -gimbal-vakaajalla voit luoda ammattityylistä videokuvaa pelkän puhelimesi avulla.

 

LUE LISÄÄ JA TILAA  ››

 

 

Joby Griptight One Gorillapod Stand -jalusta

Griptight One Gorillapod Stand -jalusta on suunniteltu erityisesti puhelimia varten. Jalustassa on säädettävä kiinnike puhelimille, johon sopii lähes kaikki 56-91mm levyiset älypuhelimet.

joby

 

LUE LISÄÄ JA TILAA  ››

 

FeiyuTech Vimble 2 -gimbal

feiyutech-vimble-2-black_3Vimble 2:ssa yhdistyvät gimbaali ja selfiekeppi, sen avulla selfieiden ja ryhmäkuvien ottaminen on lasten leikkiä ja saat koko koko perheen tai kaveriporukan samaan kuvaan helposti.

 

LUE LISÄÄ JA TILAA  ››

 

 

 

 

Laadukas ääni suoraan someen

 

Laadukas ääni saa some-videon erottumaan edukseen. Hieman huonompilaatuista videota voi vielä katsoa, mutta jos ääni on huono, ei kukaan katso alkua pidemmälle. On tärkeää saada mikrofoni mahdollisimman lähelle äänilähdettä, jotta saat ammattimaisen äänen, eikä ympäristön häly tartu videollesi.

 

Saramonic Smartmic

Pienikokoiset Saramonic- mikrofonit eivät tarvitse ulkoista virtalähdettä, vaan ottavat virtansa puhelimesta. Kompaktin kokoiset mikrofonit kulkevat helposti mukana vaikka taskussa, joten enää ei ole tekosyitä huonolle äänenlaadulle.

 

Saramonic Smartmic +Di -mikrofoni Lightning-liitännällä

saramonic-smartmic-di-lightning_1


Saramonic SmartMic +Di on Lightning-liitäntäinen mikrofoni iPhone-älypuhelimille, iPad Pro-tableteille, iPad-tableteille ja muille Lightning-liitäntäisille Apple-tuotteille.

 

LUE LISÄÄ JA TILAA ››

 


Saramonic SmartMic -mikrofoni älypuhelimelle

saramonic-smartmic-flexible


Saramonic SmartMic Flexible -mikrofonilla äänität korkealaatuista audiota paremmalla kirkkaudella ja herkkyydellä ilman suurikokoisia tielle tulevia mikrofonijärjestelmiä.

 

LUE LISÄÄ JA TILAA ››

 

DSCF3835

 

Saramonic Blinc 500

Langattomalla lähettimellä tuot mikrofonin helpoiten lähelle puhujaa. Kevyt ja helppokäyttöinen Saramonic Blink 500 vastaa monien sisällöntuottajien tarpeisiin, sillä voit liittää siihen jopa kaksi lähetintä nappimikrofoneilla.


Saramonic Blink 500 B1 (TX+RX) -langaton mikrofonijärjestelmäsaramonic-blink-500-b1


Saramonic Blink 500 on kannettava, monipuolinen 2.4GHz langaton mikrofonijärjestelmä jossa yhteen vastaanottimeen voidaan kytkeä kaksi mikrofonilähetintä.
 
 
LUE LISÄÄ JA TILAA  ››
 

 

 

Saramonic Blink 500 B3 (TX+RX Di) -langaton mikrofonijärjestelmä

saramonic-blink-b500-b3

Monipuolinen, langaton mikrofonijärjestelmä. Lightning-liittimeen kiinnittyvä mikrofonivastaanotin on yhteensopiva Lightning-liitännällä varustettujen Apple-laitteiden kanssa.

 

LUE LISÄÄ JA TILAA  ››

 

 

josh-wilburne-VzEKLiVHHe4-unsplash

 

Apua haastaviin olosuhteisin

Sopivat lisävarusteet mahdollistavat kuvien ja videoiden toteuttamisen myös haastavammissa olosuhteissa. Suomessa on ison osan vuodesta pimeää, joten valaisuolosuhteet eivät ole aina otollisia kuvaamista ajatellen. Joskus tarve kuvaamiseen iskee mitä erikoisimmissa paikoissa ja aina ei välttämättä ole virtaa saatavilla pistokkeesta.

 

NanLite Halo14 LED-rengasvalo + Ledgo LG-L170 -valaisinjalustananlite-halo14-ledgo-lg-l170-kit

 

NanLite Halo14 LED-rengasvalo tuottaa viehättävän, pehmeän ja lähes varjottoman valaisun pyöreillä silmäheijastumilla, joka tekee kohteen silmistä eläväiset. Halo14 LED-valo soveltuu mm. meikkausopetusvideoihin, vloggaamiseen, kuvausvaloksi ja videokuvausvaloksi. 

 

LUE LISÄÄ JA TILAA  ››

 

 

Xtorm FS103 Hybrid Solar Bank -virtalähde

 

xtorm-hybrid-solar-bank_1Xtorm Hybrid Solar Bankin avulla voit ladata mobiililaitteesi missä tahansa. Voit esimerkiksi ladata älypuhelimesi, navigaattorin, GPS-laitteen tai tablet-laitteen, kun olet liikkeellä. Hybrid-Solar Bankin ansiosta sinun ei tarvitse liikkua koskaan tyhjällä akulla.

 

LUE LISÄÄ JA TILAA  ››