28.4.2015

Making of NHL Without a Map - Osa 5

nhlwamlogot2

NHL Without a Map, eli #NHLWAM on hulvaton matkadokumenttisarja, jossa kaksi suomalaista jääkiekkofanaatikkoa seikkailee Pohjois-Amerikassa NHL-jääkiekkoilijoita haastaen ja haastatellen. #NHLWAMia on tuotettu kolme tuotantokautta. Ensimmäinen kausi (lähes nollabudjetin pilotti) tehtiin keväällä 2013. Sarja kuvattiin kokonaan kännyköillä ja käytännössä täysin ilman käsikirjoitusta. Season 2 - Lost again ilmestyi IS-TV:n kautta keväällä 2014 keräten valtavan suosion. SEASON 3 julkaistaan jälleen IS-TV:ssä 12-osaisena sarjana alkaen 14.4.2015. Jokaisen jakson ilmestyessä julkaistaan tänne myös Making of -blogikirjoitus.

Episodi 5 - SALAKAPAKKA CHICAGOSSA

St. Louis jäi siis taakse ja auton nokka lähti etenemään kohti Chicagoa. Kuvasimme ajomatkasta timelapsen, mutta päädyin lopulta jättämään sen itse jaksosta pois. Voi olla, että se vielä päätyy julki jossain extrapätkässä.

Chicagossa vietimme yhteensä kahdeksan yötä. Blackhawksin riveissä kiekkoja torjuva Antti Raanta hoiti meille kontaktiensa kautta erittäin kodikkaan asumuksen ydinkeskustasta. Jos en väärin muista, niin mies itse majoittui viime kaudella samaisessa hotellissa seilatessaan farmi-sarjan ja NHL:n väliä.

Chi pelaajia

Chicago osoittautui mielenkiintoiseksi kaupungiksi. Sinne palaisi ihan mielellään uudestaan. Ainut mikä luonnollisesti aiheutti mielipahaa, oli jumalaton tuuli ja järjetön pakkanen. Täytyy myös sanoa, että tunnelma ottelutapahtumissa oli kenties paras mitä olemme päässeet kokemaan ja on tässä sentään jo aika monta eri areenaa ja joukkuetta nähty.

Myös median kohtelusta lähtee iso plussa Blackhawksin organisaatiolle. Linssin läpi paistanee aito innostuneisuus pressiboxin tarjoiluita kohtaan.

Chi jäätelöä

Antti Raanta on superhauska jätkä. Juttua tulee, kaveri on aina hyvällä tuulella, ja hän osaa nauraa myös itselleen. Mies osaa myös ottaa paikan haltuun. Suosittelen katsomaan viime kaudeltamme jakson jossa istumme iltaa Antin kanssa Buffalossa. Tapasimme tuona iltana Antin ensimmäistä kertaa. Ei välttämättä itsekään uskoisi kun katsoo haastattelua.

Utelimme Antista hieman myös hänen joukkuekavereiltaan. Ihan samaa mieltä siellä kaikki olivat, että Antti on se joka pyörittää rulettia. Ei, mutta ihan vakavissaankin sanottuna Blackhawksin pelaajista paistoi niin kentällä, kuin kopissakin aito nautinto ja hyvä meininki. Ei siis ihme, että jengi pärjää.

Carcillo Sony

Törmäsimme Chicagossa pikaisesti myös New Jersey Devilsissä vaikuttavaan Tuomo Ruutuun ja legendaariseen Jaromir Jagriin. Mailoistaan tarkka Tsekki-legendahan vaihtoi matkamme aikana Devilsistä Florida Panthersiin ja intron tarkasti katsoneet ovatkin kenties huomanneet, että mies kohdataan sarjassamme vielä uudemman kerran.

Tuomo ja pojat

Chicagossa tapahtui vielä monenlaista kivaa, mutta niistä lisää seuraavassa blogissa.

 

Rakkaudesta lajiin,

Juho Manninen

Tuottaja - NHL without a map

 

SEURAA NHL WITHOUT A MAPIA:

Facebook: NHL - without a map

Instagram: @nhlwam

Twitter: @manninen7 & @putcola

nhlwam.com

 

Rajala Pro Shop verkkokaupasta löydät kameroita, tarvikkeita ja koulutuksia jokaiseen tilanteeseen.

Tutustu verkkokaupan tuotteisiin »