5.5.2015

Making of NHL Without a Map - Osa 6

nhlwamlogot2

NHL Without a Map, eli #NHLWAM on hulvaton matkadokumenttisarja, jossa kaksi suomalaista jääkiekkofanaatikkoa seikkailee Pohjois-Amerikassa NHL-jääkiekkoilijoita haastaen ja haastatellen. #NHLWAMia on tuotettu kolme tuotantokautta. Ensimmäinen kausi (lähes nollabudjetin pilotti) tehtiin keväällä 2013. Sarja kuvattiin kokonaan kännyköillä ja käytännössä täysin ilman käsikirjoitusta. Season 2 - Lost again ilmestyi IS-TV:n kautta keväällä 2014 keräten valtavan suosion. SEASON 3 julkaistaan jälleen IS-TV:ssä 12-osaisena sarjana alkaen 14.4.2015. Jokaisen jakson ilmestyessä julkaistaan tänne myös Making of -blogikirjoitus.


Episodi 6 - HAPPY VALENTINE'S DAY

chi2pojat

Taiteilu Chicacossa jatkuu. Päätimme hieman hassutella ystävänpäivän kunniaksi ja juonsimme jakson romanttisesti sängystä käsin. Jonkun mielestä hauskaa, jonkun toisen mielestä varmasti täysin mautonta pelleilyä. Meitä itseämme huvitti hyvinkin paljon ja jälleen kerran leikkuupöydälle jäi minuuttikaupalla pelkkää kahden aikuisen lapsen hihitystä.

Edellisessä jaksossa käytiin Chicagon pressiboxi niin perusteellisesti läpi, että se osio oli syytä tässä jaksossa jättää vähemmälle huomiolle.

Tapasimme AHL:ssä järkyttävän kovan kauden pelanneen Teemu Pulkkisen, joka oli saanut ansaitusti näyttöpaikan isojen poikien peleissä. ”Pulkki” kuulosti viihtyvän Ameriikan maalla varsin hyvin. Nuorelle miehelle myös iso plussa sarjamme edellisen tuotantokauden seuraamisesta ja varsinkin sen kehumisesta.

Chi2haastista

Törmäsimme myös St. Louis Bluesin farmijoukkueessa Chicago Wolvesissa uraansa luovivaan suomalais-kaksikkoon Jani Hakanpäähän ja Petteri Lindblohmiin. Täytyy sanoa, että aika moisia veijareita. Varsinkin herra Lindbohmille ilmeisesti sattuu ja tapahtuu keskivertonuorukaista enemmän kommelluksia. Tähän väliin voisi kai heittää sen klassisen sanonnan ”Pojat on poikia!”

Chicagossa harrastimme myös ulkoilua. Vaikka pakkasta oli liikaa ja tuuli tuiversi vimmatun lailla, halusimme mukaan pakatuille hokkareille käyttöä ja menimme paremman puutteessa harrastamaan puistoluistelua. Vaikka rata oli mukava mutkitteleva hassuttelupaikka, niin aika äkkiä sitä alkoi kaivata mailaa ja kiekkoa mukaan leikkeihin, ja miksei myös maalia, josta vippailla yli.

chi2korkeella

Sunnuntaipäivänä Blackhawksin kapteeni Jonatan Toews järjesti uuden asuntonsa tuparit, jonne joukkueen todellinen johtaja, Antti Raanta sai puhuttua meidätkin sisään. Tiedä sitten millä mies oli kapteenin lahjonut, jotta suomiturret päästettiin sisään, mutta hauska ilta oli kaikin puolin. Kamerat jätettiin suosiolla hotellille tuona iltana. Lievää hilpeyttä mielessäni herätti supertähti Patrick Kanen käytös. Samalla kun muut joukkueen jäsenet ”Kapteeni Vakavasta” lähtien naureskelivat ja ottivat rennosti, Kanella oli mm. henkilökohtainen henkivartija mukana klubilla ja muutenkin mies vaikutti koko ajan hokevan mielessään ”V….u, mä olen tän paikan kovin jätkä”. Jotenkin ei ollut yhtään vaikea kuvitella herraa ajautumassa kahakkaan vaikka nyt sitten taxikuskin kanssa. Eipä sillä, että tässä olisi varaa tahi aihetta alkaa sen enemmän jeesustelemaan. Sitäpaitsi, ehkä juuri se epävarmuus omasta ylivoimaisuudestaan ajaa miestä olemaan jatkuvasti yhä parempi kaukalossa?

CHi2tuparit

Suurtakin suurimmat kiitokset Raannan Antille sekä hänen viehättävälle tyttöystävälleen Annalle vielä kerran (Antti jos luet tän, niin mites se kuitti hotellista?)

Matka jatkuu kohti Minneapolisia…

 

Rakkaudesta lajiin,

Juho Manninen

Tuottaja - NHL without a map

 

SEURAA NHL WITHOUT A MAPIA:

Facebook: NHL - without a map

Instagram: @nhlwam

Twitter: @manninen7 & @putcola

nhlwam.com

 

Rajala Pro Shop verkkokaupasta löydät kameroita, tarvikkeita ja koulutuksia jokaiseen tilanteeseen.

Tutustu verkkokaupan tuotteisiin »