8.10.2018

Nikonin Z-sarjan peilittömät järjestelmäkamerat ovat saaneet hyvän vastaanoton

Nikon Europen tuotepäällikkö Jordi Brinkman kertoi Photokinassa Kölnissä Rajalan haastattelussa näkemyksiään valokuvauksen trendeistä ja tulevaisuudesta  – sekä Nikonin uuden peilittömän Z-sarjan järjestelmäkameroiden vastaanotosta.

“Suurimmat trendit markkinoilla ovat selvästi peilittömät kamerat ja eritoten täysikennoiset peilittömät. Siksi mekin toimme oman tuotteemme markkinoille. Z-sarjan kameroiden vastaanotto on ollut kaiken kaikkiaan hyvin positiivista”, Brinkman kertoo.

 

“Nikonilla ollaan innoissaan uudesta peilittömästä tuotesarjasta. Kiitosta ovat saaneet etenkin etsin, iso kiinnitys linsseille, johon käyvät niin uudet z- sarjan linssit kuin F-sarjan linssit. Uskon tämän uuden järjestelmän avaavan meille seuraavat 100 vuotta.”

 

Nikonilla uskotaan kuitenkin yhä vakaasti myös peilillisiin järjestelmäkameroilla, ja tavoitteena on kehittää molempia tuotesarjoja, niin kauan kuin kysyntää riittää.

 

 

“Saimme juuri TIPA World Award- palkinnon uudistetusta D850- järjestelmäkamerastamme, ja olemme hyvin ylpeitä tuosta saavutuksesta. Onnistuimme yhdistämään korkean resoluution kuvanlaadun nopeuteen.”

 

Videolta selviää myös kolme Brinkmanin kiteyttämää syytä, miksi kannattaisi hankkia uusi Z-sarjan peilitön järjestelmäkamera.


Tutustu videolla näkyvään uuteen peilittömän Z-sarjan Nikon Z7-järjestelmäkameraan ja Nikon Z6-järjestelmäkameraan ja lue blogistamme vertailu Nikonin ja Canonin uudista peilittömistä täyden kennon järjestelmäkameroista.

 

nikon z -järjestelmäkamerat »