24.1.2019

ODOTETTU UUTUUS; Olympus OM-D E-M1X -järjestelmäkamera

Olympus OM-D E-M1X -järjestelmäkamera on markkinoiden ammattimaisin mobiili kamerajärjestelmä, joka tuo mukanaan suuria uudistuksia OM-D -sarjan kameroihin.


OM-D E-M1X -kamerassa on kahden TruePic VIII -prosessorin ansiosta jopa tuplasti enemmän tehoa E-M1 Mark II -kameraan verrattuna. Suuren prosessointitehon myötä kameraan on saatu kehittyneempi älykäs kohteentunnistustarkennus (C-AF), sisäänrakennettu Live ND -suodin sekä 50MP:n korkearesoluutiokuvien ottaminen onnistuu nyt käsivaraltakin. Paranneltu 5-akselinen kuvanvakain kompensoi jopa 7.5 aukkoa yhdessä Sync IS -objektiivien kanssa. Tarkennus puolestaan toimii aina jopa -6EV olosuhteisiin saakka.

Fernando_Marmolejo_OM-D_E-M1X_25mm_Standard_PRO_F2.5_1-1600sec_ISO250

 

E-M1X -kamerassa on kaksi UHS-II -kortteja tukevaa muistikorttipaikkaa. Kääntyvä kosketusnäyttö helpottaa kuvaamista hankalistakin kuvakulmista ja kirkas ja selkeä etsin tekee kuvaamisesta helppoa kirkkaassakin auringon paisteessa. E-M1X kamerassa on sisäänrakennettu akkukahva, johon sopii kaksi BLH-1 -akkua.

 

Fernando_Marmolejo_OM-D_E-M1X_45mm_Tele_PRO_F1.8_1-8000_ISO320

Kamera tarjoaa myös ammattivideokuvaajille suuria uudistuksia, kun siihen on tuotu OM-LOG400 -videotallennus, joka mahdollistaa laajemman dynamiikan sävysäätämisen jälkituotannossa. Full HD -videokuvaus onnistuu jopa 120 kuvan sekuntinopeudella.

 

Myös kameran sääsuojausta on paranneltu, jolloin sen pöly- ja roiskesuojattu rakenne soveltuu entistäkin haastavempiin kuvausolosuhteisiin.

 

Chris_Eyre-Walker_OM-D_E-M1X_12-100mm_PRO_Zoom_F4.5_1-1600sec_ISO200

 

Chris_Eyre-Walker_OM-D_E-M1X_17mm_PRO_Standard_F4_1-2000sec_ISO800


WiFi-yhteyden avulla kameraa voidaan etäohjata älylaitteen kautta sekä kuvat saadaan nopeasti siirrettyä sosiaaliseen mediaan.

Uuden C-AF-tarkennuksen ja kustomoitavien IS- ja C-AF -herkkyyksien kanssa OM-D E-M1X tarjoaa ammattilaisille sopivan tehokkaan työkalun niin still- kuin videokuvaukseenkin.

 

Osta uusi Olympus OM-D E-M1X ja tuo vaihdossa käytettysi meille!

pyydä vaihtotarjous »

ennakkotilaa OM-D E-M1X »