10.10.2018

Panasonic astuu täysikennoisten peilittömien järjestelmäkameroiden markkinoille

Myös peilittömien järjestelmäkameroiden pioneeri Panasonic esitteli Photokina 2018 -messuilla Kölnissä uuden peilittömän täysikennoisen järjestelmäkameransa. Rajala haastatteli Panasonic Nordicin Tobias Granqvistiä valokuvauksen tulevaisuuden visioista ja Panasonicin uutuustuotteesta. Katso videohaastattelu Photokinasta.

 “Panasonic on ollut peilittömien kameroiden markkinoilla jo vuodesta 2008, sillä olimme ensimmäinen valmistaja, joka toi markkinoille peilittömän teknologian. Peilittömissä kameroissa on erittäin suuri potentiaali. Olemme nähneet sen jo Lumix G -konseptissa, ja kehitämme sitä sekä linssejä edelleen. On hienoa astua täysikennoisten kameroiden markkinoille peilittömien kameroiden tuntijana. Tämä on selvästi se seuraava suuri juttu”, kertoo Panasonic Nordicin Tobias Granqvist Photokinassa.

 

Panasonic on aloittanut peilittömien täysikennoisten kameroiden yhteistyön Leican ja Sigman kanssa uuden L-linssisarjan luomisessa. Vuoden 2019 peilittömälle täysikennoiselle Panasonicille luvataan muun muassa kuvanvakausta niin rungolle kuin linssille, nopeimpia suljinaikoja ja 4k-videota 60 fps-nopeudella.

 

Jo Lumix G-sarja on houkuttanut Panasonicin puoleen hybridikäyttäjiä, eli valo- ja videokuvaukseen keskittyneitä kuvaajia. Granqvist lupaa, että myös täysikennoisissa kameroissa tullaan ottamaan videokuvauksen laatu huomioon.

 

 

“Videokuvaus on koko ajan suurempi trendi ja panostamme siihen.”

 

Panasonic jatkaa yhä myös kompaktikameroidensa kunnianhimoista kehittämistä. Miten Granqvist kiteyttäisi kolme syytä hankkia uutuus, tehokas kompaktikamera Panasonic Lumix DC-LX100 II?

 

“Kamera tarjoaa todella korkean kuvanlaadun sen huippusensorin ansiosta, uskomattoman korkealaatuisen linssin, jolla saat esimerkiksi täydellisiä luonto- ja maisemakuvia. Sen lisäksi tätä kameraa pystyt kuljettamaan mukanasi missä vain."


Tutustu Granqvistin esittelemään uuteen, huippulaatuiseen  Panasonic Lumix DC-LX100 II - kompaktikameraan.

 

Lue Lisää ››