3.4.2020

Pysähdy hetkeen

Annamme Canon-kameran ostajalle Kuvaamisen Taito -verkkovalmennuksen, jolla pääset kuvaamisessa alkuun. 

 

Sopiva kamera juuri sinulle

Canon EOS 800Dcanon-eos-800d-ef-s-18-55-is-stm-kamera-kit_1-2

Canon EOS 800D järjestelmäkameralla saat laadukkaita 24 megapikselin kuvia myös haastavissa kuvausolosuhteissa. Kamera on nopeakäyttöinen ja sen opastavat valikot havainnollistavat säädöt haluttuun lopputulokseen. Kamera tallentaa kuvia jopa 6 kuvaa sekunnissa, ja saat pysäytettyä nopeimmatkin hetket.

EOS 800D kamerassa on kääntyvä laadukas kostetusnäyttö, jolla kuvat on helpompi ottaa vaikeammista kuvakulmista. Video-otoksissa kääntyvä näyttö helpottaa kuvan rajaamista, kun kuvaat itseäsi. Myös EOS 800D:ssä on Canonin Dual Pixel AF – automaattitarkennusjärjestelmä, joka on todettu monesti markkinoiden parhaaksi eri kameravertailuissa.

Helppojen langattomien yhteyksien ansiosta EOS 800D järjestelmäkameralla on helppo jakaa kuva yhteensopivaan älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen. EOS 800D on yhteensopiva Canonin laajan objektiivivalikoiman kanssa. Kamerassa voidaan käyttää kaikki EF- ja EF-S – kiinnityksellä olevat objektiivit.

 

LUE LISÄÄ JA TILAA  ››

 

Canon EOS M50

canon-eos-m50-15-45-is-stm-black-3

Tämä pieni ja kevyt EOS M50 peilitön järjestelmäkamera on markkinoiden myydyimpiä ja kulkee omistajansa mukana helposti joka paikkaan. Kun haluat hypätä kuvanlaadussa seuraavalle tasolle, tämä kamera tekee siitä miellyttävän kokemuksen. EOS M50 kameran 24 megapikselin kenno tuottaa todella teräviä ja raikkaita kuvia, ja laatu riittää jälkikäteen kuvan rajaamiseenkin.

Kamerassa on sekä kääntyvä kosketusnäyttö että elektroninen etsin, joka on käytännöllinen kirkkaassa valossa kuvaamiseen ja sommitteluun. Langattomat yhteydet mahdollistavat kuvan nopean jakamisen sosiaalisen median alustoille. Kameraan käy EF-M -objektiivikiinnityksellä olevat objektiivit, sekä adapterilla kaikki muut Canonin EF- ja EF-S sarjan objektiivit.

 

LUE LISÄÄ JA TILAA  ››

 

GALLERY_EOS M6 Mark II_FERGUS_KENNEDY_LIFESTYLE5

 

Canon EOS M6 Mark IIcanon-eos-m6-mark-ii-15-45mm-kit-black_2

Uusinta teknologiaa edustava EOS M6 Mark II on huippuluokan peilitön järjestelmäkamera. Kamera on täynnä huipputekniikkaa, kuvasitpa sitten still kuvia tai videoita. Kameran sarjakuvanopeus on jopa 14 kuvaa sekunnissa. 32,5 megapikselin kennossa riittää tarkkuutta ja dynamiikkaa, mikä helpottaa kuvan muokkaamista jälkieditissä. EOS M6 Mark II kameralla tuotat 4K videota 30 kuvaa/s tai Full HD laatuista jopa 120 kuvaa/s.


Kameran kääntyvä näyttö kääntyy takaa suoraan ylöspäin, joka on optimaalinen asento omia vlogi- videoita kuvattaessa. EOS M6 Mark II lisävarusteena on saatavilla erillinen elektroninen etsin, kun haluat katsoa maailmaa etsimen läpi. Myös tähän kameraan käy EF-M -objektiivikiinnityksellä olevat objektiivit, sekä adapterilla kaikki muut Canonin EF- ja EF-S sarjan objektiivit.

 

LUE LISÄÄ JA TILAA  ››

 

 

Kuvaamisen Taito -verkkovalmennuskuvaamisen-taito-verkkovalmennus

Kuvaamisen taito -verkkovalmennuksessa kertaat valokuvaamisen "unohdetut" perusteet sekä opit useita luovia työkaluja parempien kuvien ottamiseen – millä tahansa kameralla.

Kurssilla käydään läpi kameran asetuksien peruskäsitteet; aukko, suljinaika, ISO-arvo. Lisäksi kurssilla käydään läpi mm. sommitteluun, valaisuun, ilmaisuun sekä poseeraamiseen liittyviä olennaisia seikkoja. Kurssimateriaali on suomeksi.

 

canonin_viiva