7.10.2018

Pyydä arvio vanhasta laitteestasi — saatat yllättyä!

Onko suunnitelmissa kuvauskalustosi uusiminen? Rajala Pro Shop tarjoaa hyväkuntoisista, käytetyistä digijärjestelmäkameroista, objektiiveista ja salamalaitteista vaihtohyvitystä! Hyvitys määritetään laitteen merkin, mallin ja kunnon mukaan. Näin vanhat laitteesi eivät jää turhan pantiksi kaapin perälle, vaan muunnat ne suoraan vaihtovaluutaksi uusiin laitehankintoihin.

 

Meillä on valmiit markkinat vaihtolaitteellesi ja voimme tarjota niistä järkevän hyvityksen sinulle. Vaihtotarjouksen voit pyytää joko myymälästä tai Rajalan verkkosivuston kautta. Älä epäröi, vaan vaihda parempaan!

 

järjestelmäkameran-myynti-1

 

Miten toimia?

Kirjaudu sisään verkkokauppaamme, sillä tarjouksen saamiseksi sinulla tulee olla asiakastili. Valitse haluamasi tuote verkkokaupastamme ja valitse linkki "Pyydä Vaihtotarjous". Tällöin tuote tallentuu muistilistalle omiin tietoihisi.

Lopuksi paina muistilistalla "Pyydä Vaihtotarjous" -painiketta, joka ohjaa sinut vaihtotarjouslomakkeeseen. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@rajalacamera.fi

 

järjestelmäkameran-myynti-2

 

Vuosikymmenien kokemuksella

Rajala Pro Shop on järjestelmällisesti panostanut vaihtolaitekaupan kehittämiseen. Olemme Pohjoismaiden suurin yksittäinen käytettyjen kameroiden markkinapaikka. Kaupankäynti kanssamme on turvallista ja helppoa – meillä on vaihtolaitteista kokemusta jo useammalta vuosikymmeneltä.

Tutustu Rajalan Vaihda Parempaan -vaihtolaitekampanjaan täältä ja hyödynnä vaihtohyvitys!

 

Tutustu Vaihda Parempaan -kampanjan tuotteisiin »