15.8.2019

Swap It - Vaihda parempaan

Harkitsetko uuden kameran hankintaa, mutta vanhasta kamerasta pitäisi ensin hankkiutua eroon? Vanhan toimivan kuvauskaluston kierrättäminen ja realisointi voi kuitenkin olla vaikeaa.

Vanhan kameran myynti onnistuu helposti ja vaivattomasti Rajala Swap It -vaihtolaitekauppana.

 

Rajalan Swap It –vaihtolaitekauppa perustuu välirahaan, jonka asiakas maksaa vaihdossa annettavan laitteensa lisäksi. Välirahan suuruus määräytyy vanhasta laitteesta saatavan hyvityksen ja uuden kaluston tarjoushinnan erotuksesta.
 
 

Swap It – vaihda parempaan

Uuden kameran hankitaa harkitessa kannattaa muistaa, että vanhat laitteesi ovat rahanarvoisia. Rajala Pro Shop tarjoaa hyväkuntoisista käytetyistä digijärjestelmäkameroista, objektiiveista ja salamalaitteista hyvityksen, jolla voit kattaa osan uuden laitteesi hankintakuluista. Vaihtohyvityksen suuruus määritellään laitteen merkin, mallin ja kunnon mukaan.

  

Pyydä Swap It –vaihtotarjous

 

Vaihtotarjouksen voit pyytää Rajalan myymälästä, nettikaupasta tai osoitteesta swapit@rajalacamera.fi. Vaihtolaitteen kunto tarkistetaan aina myymälässä ennen vaihtokauppaa. Voit tuoda laitteen Helsingin, Turun tai Tampereen myymälään, tai lähettää laitteet tarkistettavaksi postitse.

 

swapit

 

Vaihtolaitekauppa käytännössä

 

Swap It –vaihtolaitekauppa onnistuu helposti tulemalla käytettyjen laitteidesi kanssa suoraan Helsingin, Turun tai Tampereen myymälään. Voit myös pyytää Swap It-vaihtotarjouksen sähköpostiisi etukäteen. Tässä tapauksessa tulee pitää mielessä, että lopullinen väliraha vahvistuu vasta, kun olemme voineet tarkistaa vaihdossa tulevien laitteiden kunnon.

 

Halutessasi vaihtokauppa on mahdollista hoitaa myös sähköpostin ja postiennakon välityksellä. Tällöin saat arvion välirahan suuruudesta sähköpostiisi, jonka hyväksyttyäsi voit lähettää vaihdettavat laitteet myymäläämme. Kun laitteet ovat saapuneet, ne arvioidaan ja saat vahvistuksen välirahasta ja toimitamme sinulle uuden laitteiston, joka maksetaan postiennakolla.

 

Postitettava lähetys:

Postiennakolla hoidettavan vaihtokaupan yhteydessä, postita vaihdettavat laitteesi alla olevaan osoitteeseen:

 

Rajalan Pro Shop Postitalo

Swap It

Mannerheinimaukio 1

00100 Helsinki

 

Uusi laite toimitetaan heti, kun vaihtolaitteen kunto on tarkastettu. Väliraha-arvio perustuu normaalikuntoiseen vaihtolaitteeseen, joka sisältää tarvittavat perusvarusteet. Mikäli kunnossa on huomautettavaa, tai kuvausmäärä on suuri, voi väliraha olla ilmoitettua suurempi. Rajala katsoo myös oikeudekseen perua vaihtokaupan, mikäli vaihdossa tulevat laitteet eivät ole sovitussa kunnossa.  

 

Rajala SWAP IT ››