13.11.2019

Tähtitaivaan vangitsija

Uudella Canon EOS Ra -järjestelmäkameralla ikuistat upean tähtitaivaan poikkeuksellisen tarkasti. Nyt on mahdollista saada kuviisi enemmän yksityiskohtia kuin koskaan aiemmin.

 

Kurota tähtiin

Canon EOS Ra on kompaktin kokoinen ja kevytrakenteinen täydenkennon järjestelmäkamera. Mukautetun infrapunasuotimen ja 30-kertaisen suurennoksen ansiosta se on täydellinen valinta tähtitaivaan kuvaamiseen.

 

Uuden infrapunasuotimen myötä kameraan pääsee neljä kertaa enemmän H-Alfa-valoa, verrattuna tavalliseen EOS R-kameraan. Tämän ansiosta kamera kykenee tallentamaan kauempanakin olevien tähtikuvioiden punaiset sävyt.

 

photo-1502481851512-e9e2529bfbf9

 

Luovuutta ilman rajoituksia

 

Erityisesti tähtitaivaan kuvaamiseen EOS Ra on täydellinen valinta. Sen avulla pääset tutustumaan universumin salaisuuksiin. Sen kääntyvä kosketusnäyttö ja 30-kertainen suurennus takaavat sen, ettei mikään yksityiskohta jää sinulta huomaamatta. Tehokas suurennus mahdollistaa kuvien katselun kameran LCD -näytöltä ja voit jopa suurentaa niitä 180%, joten voit tarkistaa pienimmätkin yksityiskohdat.

 

EOSRA

 

Pieni ja kevyt peilitön

 

Pieni ja kevytrakenteinen EOS Ra on helppo liittää kaukoputkeen lisäosan avulla. Aiemmista EOS -kameroista tuttu intuitiivinen muotoilu ja tutut toiminnot tekevät kuvaamisen helpoksi.

 

Elektroninen etsin näyttää kuvan myös pimeässä ja se tarkentaa jopa -6 EV:n polttoväliin asti. Canon EOS Ra on siis ihanteellinen tähtimaisemien kuvaamiseen. 30 megapikselin kenno tarjoaa huippuluokan tarkkuutta, suuria ISO-herkkyyksiä ja laajan dynaamisen alueen. Nämä tehostavat kuvien jälkikäsittelyä ja tulostamista. Korkean ISO-herkkyyden ansiosta valotusaika pysyy riittävän nopeana, jotta voidaan välttää kameran liikkeen aiheuttamat häiriöt.

 

Tilaa Canon EOS Ra »

 

 canonin_viiva