12.2.2019

Valokuvauksen opiskelun uudet tuulet

Joskus voi tuntua, että valokuvauksessa kehittyminen junnaa paikallaan ja kehitystä ei tapahdu haluamalla tavalla. Valokuvauksen peruskäsitteet voivat aloittelijalle tuntua vierailta ja niiden sisäistäminen voi olla hankalaa. Miten siis päästä kuvaamisessa eteenpäin ja nähdä konkreettista kehittymistä omassa kuvaamisessa?

 

Palkittu valokuvaaja ja Digital Artist Antti Karppinen on kouluttanut valokuvaajia jo vuosia. Hänen kurssinsa ja luentonsa ovat hyvin suosittuja ja saavat paljon kehuja valokuvaajien keskuudessa. Antin suosittu verkkovalmennus, Kuvaamisen Taito kattaa valokuvauksen perusasiat ja käsitteet, joiden avulla saat vietyä omaa kuvaamistasi haluamaasi suuntaan.

 WhatsApp Image 2019-01-31 at 19.47.09

 

Mikä toimi innoituksena Kuvaamisen Taito -verkkovalmennukselle? 

 

Antti kertoo Kuvaamisen taidon olevan kattava valokuvauksen peruskurssi.

”Sen on tarkoitus antaa aloittelijalle ensisysäys kuvaamien maailmaan, harrastajalle vinkkejä miten saada kuviin enemmän sisältöä ja jopa ammattilaisellekin tärkeitä asioita mitkä voi väliajoin kerrata. Kaikki alkaa aina perusteista.”

 

Millaiselle kuvaajalle Kuvaamisen taito on suunnattu? 

 

Vaikka kurssilla käydäänkin läpi valokuvauksen perusteita ruohonjuuri tasolta lähtien, sisältöä löytyy myös kokeneemmallekin kuvaajalle. ”Kurssilla käydään kaikki tärkeät tekniset asiat jotka vaikuttavat kuvaan, mutta myös enemmän luovempia kuvausohjeita, joiden kertaaminen ei takulla ole pahitteeksi kokeneemmallekin kuvaajalle,” Antti toteaa. 

Me Rajalassa haluamme auttaa kaiken tasoisia kuvaajia etenemään kuvaamisessaan haluamaansa suuntaan. Haluamme kattavan kamera- ja varustevalikoiman lisäksi tarjota myös inspiraatiota sekä mahdollisuuksia opiskeluun. Siksi valikoimastamme löytyy kattavasti AliasEdun verkkovalmennuksia, sekä muita koulutuksia.

 WhatsApp Image 2019-01-31 at 19.47.59

 

Mutta miksi valita verkkovalmennus perinteisen live-kurssin sijaan?

 

”Verkkovalmennusten etu on ehdottomasti se, että niitä voi katsoa omaan tahtiin missä haluaa. Tiettyjä asioita voi kerrata ja palata niihin tarvittaessa. LIVE valmennuksilla on toki oma paikkansa, mutta verkkokoulutukset on ehdoton keino laajentaa omaa osaamista silloin kun haluaa,” Karppinen listaa.

 

Iso osa kursseista ja koulutuksista valitettavasti keskittyvät pääkaupunkiseudulle ja muihin isompiin kaupunkeihin. Verkkovalmennukset eivät ole sidottuja aikaan tai paikkaan, joten ne on helppo sovittaa omaan aikatauluun.

 

Karppinen muistuttaa, että vanhakin kamera ja linssi saa täysin uuden elämän, kun on saanut inspiraatiota ja uutta oppia.

 

Tilaa Kuvaamisen taito »