Veikkausliigakauden 2018 ensimmäinen Rajala-kuva valittu

Jaa somessa

Veikkausliigakausi on jo käynnissä ja Rajala Pro Shop on kolmatta vuotta mukana  Veikkausliigan yhteistyökumppanina tarjoten muun muassa urheilukuvauksesta kiinnostuneille mahdollisuuden päästä kuvaamaan Veikkausliigaotteluita.

Kuvaajien otokset löytyvät Veikkausliigan sivuilla olevasta Rajala-galleriasta.

Huhtikuun Rajala-kuva on valittu

Huhtikuun Rajala-kuva on otettu Veikkausliigan 2018 avauskierroksella sunnuntaina 8.4. pelatussa ottelussa HJK – Ilves. Kuvassa Ilveksen Felipe Aspegren on kiinni pallossa, HJK:n Moshtagh Yaghoubi on valmiina käymäään kiinni ja taustalla Ilveksen Marius Noubissi seuraa tilannetta valppaana.

Kuvan on ottanut Jarmo Manner.

– Kuvassa on akrobaattinen asetelma. Juuri tuollaisia tilanteita sitä aina kuvatessa hakee. Kun lähellä on pallo, kamppailutilanne, kaatuva tai kaatumaisillaan oleva pelaaja, silloin sen yleensä tietää että kannattaa kuvata. Tarkkuus on tärkeää. Jos kuva epäonnistuu, pitää vain nollata tilanne ja jatkaa heti eteenpäin, Manner kommentoi kuvaustilannetta.

– Viimeksi eilen olin HJK – FC Lahti -pelissä. Tällä kaudella on tarkoitus käydä myös ainakin Hongan ja ehkä Ilveksen peleissä. Torstaina kastuin sen verran että vielä en ole ehtinyt käydä kuvia läpi, Manner naurahtaa.

Kuukauden kuvan on valinnut Veikkausliigan 2017 viimeisen eli lokakuun kuukauden kuvan ottanut Seppo Ulmanen.

– Pelaajien vastakkaiset liikesuunnat kaksinkamppailun tuoksinassa tuovat kuvaan jännitettä. Lisäksi taustalla tilannetta seuraavan kolmannen pelaajan myötä kuva kertoo, että jalkapallo on joukkuepeli. Värikäs kuva on mukaansatempaava ja siitä voi aistia liikkeen, Ulmanen perustelee valintansa.

Huhtikuun Rajala-kuva


Kuvaaja: Jarmo Manner. 
Kuvan tekniset tiedot: Canon EOS 7D Mark II | 120-300mm | 1/1000sec, f/4, ISO-400, 193m

tutustu rajala-kuvagalleriaan »

JULKAISTU: 8.5.2018 6:45:00
KATEGORIA: järjestelmäkamerat, objektiivit, tarina kuvan takaa

JAA ARTIKKELI SOMESSA


Tilaa vinkit ja ideat!