7.1.2019

Yksilöllinen sisustaminen on nousussa

Valokuvilla sisustaminen on oiva tapa tuoda kotiin persoonallisuutta ja tärkeistä muistoista saa helposti mielenkiintoisia yksityiskohtia kotiin. Vaan entäpä jos omista kuva-arkistoista ei löydykään omaan sisutukseen sopivaa kuvaa? Tässä vinkki ilmaisten kuvapankkien hyödyntämiseen!

 

Kodin sisustaminen oman maun mukaiseksi on luovaa ja mukavaa puuhaa. Väriä ja elävöittävää ilmettä kotiin voi tuoda esimerkiksi kauniilla sisustustauluilla ja -julisteilla, joita moni tilaakin nettikaupoista. Jos haluat kotiisi täysin ainutlaatuisia kuvia ja tauluja, mutta sinulla ei ole riittävän laadukkaita tai silmääsi miellyttäviä kuvia omasta takaa, ratkaisu löytyy ripauksesta luovuutta ja ilmaisesta kuvapankista.

 

 

Canvas omasta kuvastasi.

 

Netistä löytyy monia ilmaisia kuvapankkeja. Esimerkiksi Unsplash-nimisen kuvapankin kuvia voi vapaasti ja täysin ilmaiseksi hyödyntää sekä yksityisiin että kaupallisiin tarkoituksiin. Unsplashissa ja useissa muissa kuvapankeissa kuvat ovat todella upeita, korkealaatuisia, ja suuri osa myös ammattilaisten ottamia. Mahdollisuus ladata näitä kuvia ilmaiseksi kannattaa käyttää!

 

Näin pääset alkuun

 

  1. Suuntaa osoitteeseen unsplash.com. Monet eivät tiedä, että esimerkiksi Unsplashista voi täysin ilmaiseksi ladata käyttöönsä kauniita ja laadukkaita kuvia.
  2. Etsi inspiraatiota ja valitse kuva tai kuvat, joita haluat käyttää sisustuksessasi.
  3. Muokkaa kuvia haluamallasi tavalla. Lisää esimerkiksi tekstiä tai vaikkapa itse ottamasi kuva. Jos et ole Photoshop-velho, niin esimerkiksi ilmainen sovellus Snapseed mahdollistaa vaikka tekstin lisäämisen kuviin. Voit tietenkin käyttää kuvaa myös sellaisenaan!
  4. Tilaa kuva Rajalalta esimerkiksi perinteisenä canvas-tauluna, näyttelytasoisena Chromaluxe-tauluna tai  suurennoksena julisteeksi.

 

Kuvapankkien kuvat ovat korkealaatuisia. Mikäli tämä kuitenkin epäilyttää, Rajalan suunnitteluohjelma kertoo, jos valitun kuvan laatu on suositusta heikompi.

 rajala_unsplash_screenshot_download

 

Muita ilmaisia kuvapankkeja, joista inspiroitua:

Pixabay

StockSnap

Pexels

 

Tilatessasi saat verkkokaupan kuvatuotteista 20 % alennuksen koodilla KUVALE420

 

Kokeile heti valitsemaasi kuvaa Rajalan laadukkaissa kuvatuotteissa.

TUTUSTU RAJALAN KUVATUOTTEISIIN »